Refusionspolitik

RETURNERING

----

Vores politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den, for at være berettiget til returnering. Den skal også være i den originale emballage.

Flere typer af produkter kan ikke returneres. Letfordærvelige varer som f.eks. mad, blomster eller magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter til intim- eller sanitetsbrug, farlige produkter eller brandfarlige gasser eller væsker.

Andre varer, der ikke kan returneres:
* Gavekort
* Software, der kan downloades
* Visse sundhedsplejeprodukter og produkter til personlig pleje

For at returnere en vare skal du vise os en kvittering eller et købsbevis.

Du må ikke returnere dit køb til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun gives delvis tilbagebetaling: (hvis det er relevant)
* Bøger med tydelige brugsspor.
* CD'er, DVD'er, VHS-bånd, software, videospil, bånd eller vinylplader, der er blevet åbnet.
* Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.
* Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

Eventuelle tilbagebetalinger
Når vi har modtaget og inspiceret den returnerede vare, sender vi dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget den. Vi vil også informere dig om vores beslutning om at godkende eller afvise dit krav.
Hvis din anmodning godkendes, vil din tilbagebetaling blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger (hvis relevant)
Hvis du endnu ikke har modtaget din refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, da der kan gå en vis tid, før din tilbagebetaling officielt bliver bogført.
Derefter skal du kontakte din bank. Der er ofte en behandlingstid, før en tilbagebetaling bogføres.
Hvis du stadig ikke har modtaget din refusion efter at have gennemført alle disse trin, bedes du kontakte os på xavkod@gmail.com.

Salgsvarer (hvis relevant)
Kun varer til normal pris kan refunderes. Udsalgsvarer kan desværre ikke refunderes.

Udvekslinger (hvis relevant)
Vi erstatter kun en vare, hvis den er defekt eller beskadiget. Hvis du ønsker at ombytte den til den samme vare, bedes du sende os en e-mail til xavkod@gmail.com og sende varen til: 36 avenue de l'Europe, RIllieux la pape, V, 69140, Frankrig.

Gaver
Hvis den returnerede vare blev identificeret som en gave på købstidspunktet og blev sendt direkte til dig, vil du modtage et gavekredit svarende til værdien af din returnering. Når vi modtager den returnerede vare, vil du få et gavekort tilsendt med posten.

Hvis varen ikke var identificeret som en gave på købstidspunktet, eller hvis gavegiveren foretrak at modtage varen først og give den til dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og de vil vide, at du har returneret varen.

Forsendelse
For at returnere et produkt skal du sende det til: 36 avenue de l'Europe, RIllieux la pape, V, 69140, Frankrig.

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en tilbagebetaling, fratrækkes returforsendelsesomkostningerne fra denne.

Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det tager at modtage dit ombyttede produkt.

Hvis du sender en vare til en værdi af mere end 75 USD, bør du overveje at bruge en leveringstjeneste, der giver dig mulighed for at spore forsendelsen eller købe en leveringsforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager den vare, du returnerer.